vrijdag 6 juli 2012

Versleten schoenen

Gistermiddag heeft het vrouwtje van Mila meegelopen, echter de verwachte regen en onweer
hing dreigend in de lucht. Nu vooruit maar gauw de honden eruit en met een flinke stap de Zuigerplas rond. Halverwege de plas ging het lekker regenen en op zich was het wel lekker na de warmte van de afgelopen dagen. Vanmorgen liep het vrouwtje van Lisa mee. Lisa is een zwerfhond uit Spanje. Na veel inspanningen van het vrouwtje luistert Lisa nu goed. Alleen Lisa vindt alle honden die ze tegenkomt erg leuk dus ze blijft elke keer "hangen" bij de tegemoetkomende honden.
Dus ze is een "hanghond". Het rondje was qua tijd uitgelopen tot 1,5 uur. Vanmiddag in het gelderse hout gelopen. Kwam weer vele bekende honden en baasjes tegen, dus de wandeling was ook weer uitgelopen tot 1,5 uur. Ik loop standaard 5 dagen, 9 uur per week. Maar ja, als ik alle "overuren" moet meerekenen dan wordt het wel wat meer.
Zag ook dat mijn zolen van mijn schoenen gaan loslaten, ik heb ze nl. ook al 5 maanden!
Maar goed thuis gekomen moest ik snel weer naar de dierenarts voor mijn eigen hond, een raar wondje tussen de tenen van denk ik een hommelsteek. Moet nu een "lampenkap"op want hij zit er telkens aan. Wat een hondendag vandaag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten